Lindenmarket Nijmegen

Afgelopen zondag was het zo ver, de Lindenmarket in Nijmegen. De laatste markt waar we aan deelnamen was in mei, dus al weer een tijdje geleden.

Nadat zaterdagmiddag eerst het balkon winterproof gemaakt te hebben met de man, was het tijd om de markt voor te gaan bereiden. Nog even gauw een kapstok gekocht bij de Ikea en een fitting gescoord bij de bouwmarkt. En hoewel het stiekem altijd langer duurt dan je denkt, was de auto zaterdagavond om 9 uur klaar voor de strijd.

1Bepakt en bezakt vertrokken we zondagochtend richting Nijmegen. Het weer was nog lekker en we konden gelukkig droog de spullen uit de auto naar binnen krijgen.

De markt was heel divers, voor iedereen wat wils. Zo kon je je een suikerspinkapsel laten aanmeten, je kon je onderdompelen in oosterse sferen en er was allerlei lekkers te eten en te drinken. En Le lapin blanc stond er!

2

We hebben een superdag gehad! En via deze weg wil ik ook alle bezoekers bedanken voor hun komst en aankopen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


twee × = 12