Herfstvakantie!

En toen was het al weer vrijdag… De laatste dag van de vakantie. Wat was het lekker; ’s ochtends opstaan met een lekkere koffie en dan bedenken wat te maken. En er was tijd genoeg om van alles te doen! Ben bijzonder blij met onderstaand lampje, heel simpel om zelf te maken ook.

IMG_5643

1. In de kringloopwinkel ga je op zoek naar een gehaakt kleedje, deze heeft een doorsnee van 30 cm. Probeer er 1 te vinden die niet te gerafeld is. Een beetje viezig is niet erg; Biotex is al jaren mijn vriend als het gaat om kringlooptextiel. 2. Het schaaltje wat hier gebruikt is, is gemaakt van gedroogde bananenbladeren en gevonden bij de Makro. 3. Deze heb ik goud gespoten aan de buitenkant. Laat goed drogen en spuit indien nodig een tweede keer. 4. Knutsel vervolgens het snoer aan de fitting (allebei van de bouwmarkt, pas op dat je de bruine en blauwe draad niet beschadigd). 5. Maak dan voorzichtig een gaatje midden in de bodem van het schaaltje en pruts het snoer er doorheen, zodat de fitting binnenin het kommetje komt. 6. Schuif tot slot het kleedje over het snoer en je bent klaar!

Al dagen stond ik verwachtingsvol voor de brievenbus als ik de postbode aan zag komen. Nadat ie 3 dagen alleen maar saaie post naar binnen schoof, was het woensdag raak. Onze nieuwe logo stempel, voor het maken van labels. Achter de schermen werken we aan een nieuwe huisstijl en deze stempel past er perfect bij!

IMG_5639

Nu nog maar 1 dagje vakantie…maar daarna gelukkig ook nog weekend. Vandaag doen we een witte konijnen lunch bij de Bagels & Beans. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× twee = 14